Descargar Llei i Reglament d Urbanisme a Catalunya en PDF de Varios Autores

Descargar Llei i Reglament d Urbanisme a Catalunya en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Llei i Reglament d Urbanisme a Catalunya
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 25/10/2018
 • EditorialMARCIAL PONS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDerecho
 • ISBN: 9788497683883
 • Valoración del libro: 4.65 de un máximo de 5
 • Votos: 64
 • Autor(a) de la reseña: Concepción Solis
 • Fecha: 10/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 423
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La llei i el reglament d'urbanisme de Catalunya conformen un sistema jurídic que regula totalment aquesta matèria. La constitució de l'estat de les autonomies va comportar una distribució de competències normatives es va concretar en difirents lleis parcials, i el manteniment de l'aplicació a l'àmbit de Catalunya dels antics reglaments que es van dictar en deplegament de la Llei del Sòl del 76. La Sentència del Tribunal Constitucional de 1997 va definir clarament els àmbits de competències de l'estat i de les comunitats autònomes. La Generalitat de Catalunya va aprovar la llei 2/2002 com una llei global de regulació de l'urbanisme a Catalunya, llei modificada per la llei 10/2004 i text refós 1/2005. El reglament per primera vegada incorpora una regulació complerta a nivell reglamentari. El conjunt d'ambdues normes forma un sistema jurídic propi i complert. La técnica de redacció del reglament com a complement de la llei comporta la necessitat de consultar conjuntament els dos textos. La present edició dòna les eines per a facilitar la navegació per la llei i el reglament.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - AZW3 - WORD - EPUB. Compresión disponible LZ - ZIP - TAR.GZ - RAR - TAR.XZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - Google Drive - MEGA - Torrent - ADrive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial MARCIAL PONS